08.
03. 2023.

Одржан инфо дан о конкурсу иновативне лабораторије

Деск Креативна Европа Србија организовао је инфо дан на тему конкурса Иновативне лабараторије у понедељак, 6. марта у 12ч у простору ЕУ инфо кутка у Нишу. Тим Деска Креативна Европа Србија .говорио је о смерницама конкурса, идејном и финансијском планирању пројеката и могућностима за проналажење партнера.
С циљем да се пружи подстицај сарадњи различитих организација у пољу културе и аудиовизуелних делатности у погледу развијања иновативних дигиталних решења (алата, методологија или модела) у домену зелених или иновативних образовних пракси, до 20. априла је отворен Јавни позив за иновативне лабораторије у оквиру програма Креативна Европа.

На конкурс се могу пријавити различите врсте установа и организација које делују у пољу уметности, културе и аудиовизуелних делатности, стога позивамо све заинтересоване професионалце у култури се пријаве. 

Тим Деска Креативна Европа Србија пружа саветодавну подршку свима који планирају да конкуришу, а у наредном периоду биће отворени позиви за семинаре и тренинге за овај и друге конкурсе програма Креативна Европа. 

Подели: