28.
02. 2023.

Инфо дан о конкурсу иновативне лабораторије

С циљем да се пружи подстицај сарадњи различитих организација у пољу културе и аудиовизуелних делатности у погледу развијања иновативних дигиталних решења (алата, методологија или модела) у домену зелених или иновативних образовних пракси, до 20. априла је отворен Јавни позив за иновативне лабораторије у оквиру програма Креативна Европа.

Деск Креативна Европа Србија организује инфо дан на тему овог конкурса у понедељак, 6. марта у 12ч у простору ЕУ инфо кутка (Вожда Карађорђа 5) у Нишу. О смерницама конкурса, идејном и финансијском планирању пројеката и могућностима за проналажење партнера говориће тим Деска Креативна Европа Србија.

На конкурс се могу пријавити различите врсте установа и организација које делују у пољу уметности, културе и аудиовизуелних делатности, стога позивамо све заинтересоване професионалце у култури се пријаве. 

Пријаве учешћа су обавезне путем кратког онлине формулара.

Тим Деска Креативна Европа Србија пружа саветодавну подршку свима који планирају да конкуришу, а у наредном периоду биће отворени позиви за семинаре и тренинге за овај и друге конкурсе програма Креативна Европа. Подели: