26.
05. 2024.

Gamescom 2024: највећи гејминг догађај у Европи

Gamescom 2024, један од највећих гејминг догађаја на свету, одржаће се од 21. до 23. августа под окриљем потпрограма MEДИА.

Реч је о највећи догађај за компјутерске и видео игре и највећој пословној платформи за гејминг индустрију у Европи, која се одржава у Келну у Немачкој. Gamescom окупља страствене гејмере, пословне посетиоце и излагаче из целог света – уживо у Келну и онлајн.

Учесницима нуди прилику да допрз до милиона гејмера широм света, осете атмосферу и енергију Gamescom заједнице и упознају се са најновијим трендовима и развојем у гејминг свету.

Учешће је отворено за независне европске програмере или издаваче, односно оне који су основани у Европи и нуде европски садржај.

Које су предности?
Можете се договорити за састанке са вашим контактима на нашем штанду, резервисати демо области, користити наш кафе-бар, добродошлицу и услуге размене порука. Такође, можете представити своју понуду у нашем онлајн каталогу. Услуге на штанду су бесплатне, а одабрани учесници могу добити бесплатну акредитацију за сајам.

Како се пријавити?
Претходно се региструјте на сајту media-stands.eu како би ваша пријава била проверена да ли испуњава критеријуме.

Рок за пријаву је 28. јун, али се пријавите што пре јер су места ограничена.

Подели: