21.
05. 2024.

Марко Понте на For the Win конференцији

Предавање "From Independent Startup to AA Studio: Our Transformation Journey" Марка Понтеа (Marco Ponte), CEO-а и креативног директора Nacon Studio из Милана, одржаће се на овогодишњој конференцији „For The Win!“ 30. маја у 14.30 часова у Сали 6 МТС Дворане у Београду.

Марко Понте има више од 20 година искуства у гејминг индустрији и портфолио са више од 25 објављених наслова. Његова компанија тренутно ради на пројекту „Terminator: Survivors, survival open world“, видео игри смештеној у универзум познате филмске франшизе, и поседује RaceWard Studio, одељење специјализовано за тркачке видео игре. Предавање се реализује у сарадњи MEDIA ДескаСрбија и Асоцијације српских видео игара.

FTW! је конференција која окупља гејминг професионалце из Србије и ширег региона, као и водеће европске стручњаке и доносиоце одлука. Прво издање одржано је у априлу 2022. године, док је догађај у мају 2023. привукао више од 500 професионалаца из међународног контекста.

Конференција је постала важан простор за умрежавање, размену знања и дискусије о будућности развоја европских видео игара. Овогодишња FTW! конференција траје два дана, са додатним продуженим викендом за оне који желе да остану у Београду.

Више о програму можете наћи овде.

Подели: