17.
10. 2023.

Мастерклас са Виолом Габриjели на Дигиталном пропелеру

Фестивал Слободна зона и МЕДИА Деск Србија организују онлајн мастерклас са Виолом Габријели, шефицом програма Young Horizons Industry, у петак 3. новембра у 10:00 часова, у оквиру Дигиталног пропелера.
Бренд The Young Horizons обухвата неколико комплементарних области: биоскопску дистрибуцију(Young Horizons Distribution) и онлајн дистрибуцију (Young Horizons VOD); филмско образовање за предшколске установе и школе (Young Horizons Education) и годишњи Међународни филмски фестивал Young Horizons са својим међународним копродукцијским форумом Young Horizons Industry. 

Виола Габријели је међународна консултанткиња са искуством, чија је специјалност проналажење садржаја и талената широм света, са фокусом на анимацији и садржају за младу публику. Док је радила као кураторка, Виола је такође постигла значајан успех у програмирању и организацији инспиративних кључних догађаја на међународним конференцијама високог профила, које су саставни део наглашавања позитивног утицаја копродукције, иновативног маркетинга и стратегија за проналажење нове публике. Тренутно ради као шефица програма за Young Horizons Industry, годишњи интернационални копродукцијски и пичинг догађај за медијски садржај за децу и младе, са нагласком на осмишљавању иницијатива окренутих ка будућности, које су фокусиране на међународну размену и ширење мреже. Осим тога, она је програмска делегаткиња за област анимираних филмова на Шангајском међународном филмском и ТВ фестивалу.

Линк за приступ мастеркласу је:

https://us06web.zoom.us/j/84112634017?pwd=aoJZaBsG9cdDzGjKRINnWVzYGI22Fs.1

Meeting ID: 841 1263 4017
Passcode: 518469

За учешће се можете пријавити попуњавањем кратког упитника до 30. новембра. Више информација можете добити на сајту фестивала.

Подели: