23.
08. 2023.

Инфо дан у Новом Саду

У петак, 1. септембра од 18 часова, у простору Биоскопа Међу брезама Новог културног насеља у склопу деветог 21114 Филм феста (Бате Бркића 24), МЕДИА Деск Србија организује инфо дан о могућностима за финансирање пројеката у Србији уз подршку потпрограма МЕДИА.

У оквиру програма инфо дана биће представљени сви конкурсни позиви потпрограма МЕДИА, као и финансијски оквир европских пројеката у овом пољу. Презентације ће одржати Уна Домазетоски, руководитељка МЕДИА Деска Србија и Ана Ћосић, финансијска координаторка МЕДИА Деска Србија.

Потпрограм МЕДИА пружа подршку организацијама које делују у пољу аудиовизуелних делатности како би се бавиле развојем, дистрибуцијом и промоцијом аудиовизуелних дела, укључујући новине које доноси дигитално окружење. Циљ је да се оснаже сарадње унутар производног ланца на европском плану како би се унапредио рад аудиовизуелних компанија и садржаја које пласирају на глобалном плану, подржали таленти и развијала публика свих узраста, а нарочито млади у Европи и шире.

 

Подели: