30.
05. 2023.

Позив CIRCLE Women Doc Accelerator

Након пет успешних издања CIRCLE Women Doc Accelerator-а, међународна тренинг иницијатива CIRCLE се од ове године шири на подручје играног филма и лансира CIRCLE Fiction Orbit радионицу.

CIRCLE позива 6-8 редитељки које развијају свој други или трећи дугометражни играни филм да се пријаве за ову нову иницијативу.

Редитељке се могу пријавити саме или са продуцентом/продуценткињом. Пројекти без продуцента неће се разматрати. И редитељка и продуцент морају у својој филмографији имати барем један играни филм.

CIRCLE Fiction Orbit је интензивна седмодневна радионица намијења редитељкама које развијају свој други или трећи дугометражни играни филм. Пажљиво одабрана група учесница ће радити са водећим експертима на игранофилмском пољу како би одредиле своје потребе у развоју пројеката. Све учеснице ће имати прилику да развијају своје сценарије, добију корисне савете о правним питањима и продукцијским изазовима, укључујући консултације о најбољим стратешким изборима и психолошку подршку у креативном процесу.

Радионица ће се одржати крајем 2023. године у Црној Гори.


ПРИЈАВЕ

Рок за пријаву: 18 јун 2023
Објава резултата: август 2023


ПАРТИЦИПАЦИЈА И СТИПЕНДИЈЕ

Цена партиципације је 1600€ и покрива педагошке трошкове, трошкове смештаја и оброка, као и различите понуде партнера програма. CIRCLE може доделити стипендије (50% цене партиципације) учесницама којима је потребна помоћ.

За сва питања, пишите на info@doccircle.me, или посетите страницу: www.doccircle.me

 

 

 

Подели: