02.
10. 2024.

Позив младима Европе: Учестујте у обликовању одрживог дизајна кроз истраживање Next Gen Design!

Драги млади људи Европе, ово је ваша прилика да активно учествујете у обликовању будућности дизајна и одрживости! Ако имате између 18 и 35 година, одвојите 8-10 минута за попуњавање анкете Next Gen Design и поделите своје ставове о кључним еколошким питањима. Ваш глас може да направи разлику!

 

Ова анкета је део пројекта Next Gen Design, који окупља младе људе и дизајнере како би заједно учили, размењивали идеје и развијали иновативна решења за одрживи дизајн. Пројекат је подржан од стране Европске уније кроз програм Креативна Европа и окупља пет водећих европских дизајнерских платформи и фестивала: Skopje Design Week (Public Room), Mikser Festival из Београда (Mikser), designaustria из Беча, What Design Can Do из Амстердама и Barcelona Design Week (Barcelona Design Center).

Кроз ову анкету желимо да сазнамо више о:

  • Вашим приоритетима када је реч о еколошким питањима.
  • Вашем знању о Европском зеленом договору.

Попуњавањем анкете, директно доприносите креирању отвореног позива за Next Gen Design конкурс са акцентом на развој нових дизајнерских решења за климатске промене. Такође, добијате прилику да освојите улазнице за пет престижних дизајнерских недеља/фестивала.

Ваш допринос је кључан за покретање стварних промена!

Више информација о пројекту Next Gen Design пронађите на: https://nextgendesign.eu.

Подели: