14.
05. 2024.

Представите идеју и пронађите партнера

Уколико желите да се пријавите на позив Европски пројекти сарадње који треба да буде отворен у октобру ове године, а немате партнера, искористите прилику да представите своју оргаизацију или институцију као и своју идеју!

На онлајн pitching догађају "Креативна Европа изван ЕУ" који ће се одржати 19. јуна од 11 до 13 часова сазнаћете о могућности сарадње и партнерставима у оквиру програма Креативна Европа и моћи да представите своју идеју али и чујете идеје других организација које учествују у програму Креативна Европа.

Уколико желите да представите пројектну идеју линк за пријаву на догађај је: https://forms.gle/M1z9AtUbEsrBEwyV9. Учешће је бесплатно.

Уколико не желите да учествујете у сесији, али сте заинтересовани за пројекте европске сарадње и умрежавање са другим културним организацијама у Европи, можете регистровати своју организацију у виртуелну базу контаката: https://forms.gle/G1EmHBXMAUxNvLTy9

Догађајем „Креативна Европа изван ЕУ“ (Creative Europe beyond the EU) дескови-чланови програма Креативна Европа желе да учине видљивијим културне организације из земаља које нису чланице ЕУ и истакну њихов потенцијал као координатора или партнера у оквиру позива Европски пројекти сарадње (COOP).

Рок за пријаву на овај догађај је 22. мај!

Подели: