15.
06. 2022.

Tête-à-tête разговори о европским пројектима у башти ЕУ инфо центра

Иако је време летњих одмора у току, отворено је неколико конкурса у оквиру програма Креативна Европа с роком до краја лета - конкурси Иновативне лабораторије и Медијска партнерства трају до 7. септембра, а конкурс Одбрана медијске слободе и плурализма траје до 20. септембра. 

Имајући у виду да многи користе лето и мањи број обавеза да припремају конкурсну пријаву, организујемо tête-à-tête разговоре о пројектним идејама у пољу културе, информисања и медија, у уторак, 2. јула у 12ч, у башти ЕУ инфо центра у Београду (Краља Милана 7).

Припремите питања и понесите конкурсни материјал (иако је још у радној фази!) да уз кафу или чај и француске колаче погледамо пријаву и поразговарамо о дилемама и могућностима за унапређење. 

Уколико сте тек на почетку и још увек немате предлог пројекта, позивамо вас да нам се свакако придружите, јер можемо заједно да размотримо ваше иницијалне идеје за конкурисање. 

Како бисмо за све заинтересоване планирали довољно времена молимо вас да попуните кратак упитник и тако се пријавите се за догађај.

Видимо се у башти ЕУ инфо центра!

Подели: