15.
10. 2022.

Инфо дан у Народном музеју Зрењанин

Деск Креативна Европа Србија организује инфо дан о програму Креативна Европа у уторак 25. октобра у 12 часова у простору Народног музеја Зрењанин (Суботићева 1).

О приликама за остваривање финансијске подршке европских пројеката у култури, конкурсној процедури, проналажењу партнерских организација у Европи и другим питањима, говориће Димитрије Тадић, руководилац Деска Креативна Европа Србија и Јована Рапајић, менаџерка пројеката Антена канцеларије Култура деска Србија. 

Позивамо све заинтересоване из Зрењанина и околине да искористе прилику да сазнају више о смерницама конкурсних позива који су тренутно расписани, али и онима који ће бити расписивани током године (Конкурс за циркулацију књижевних дела, Конкурс за европске пројекте сарадње). Биће речи о приоритетима програма, условима за конкурисање и специфичним питањима која се односе на досадашње учешће Србије у програму.

Догађај је уједно и прилика да се разговара о потенцијалима пројектних идеја присутних установа и организација за остваривање европске сарадње у оквиру програма Креативна Европа.



Подели: