15.
09. 2022.

Радионица Креативна Европа: опширно и темељно

Радионица нуди општи преглед циљева и приоритета програма Креативна Европа, услова за конкурисање и начина за повећање шансе за успех.

У првом делу програма биће речи о мисији програма, приоритетима, процесу конкурисања, корисним саветима, уобичајеним грешкама и примерима пројеката.

Други део програма биће практична прилика за развиј пројектних идеја учесника радионице, кроз одговор на једноставно питање: „Да ли је ово пројекат за Креативну Европу?“.

Сесија је намењена организацијама и професионалцима који имају нацрте пројеката и који разматрају пријаву за подршку програма Креативна Европа. Они који су заинтересовани да чују само опште информације, могу присуствовати само првом делу радионице.

Радионицу воде:

  • Алберт Мејер, Деск Креативна Европа Холандија
  • Зузана Дучовá, Деск Креативна Европа Словачка
  • Анастасија Конкина, Деск Креативна Европа Летонија
  • Костантинос Тракосас, Деск Креативна Европа Грчка
  • Димитрије Тадић, Деск Креативна Европа Србија
  • Милан Ђорђевић, Деск Креативна Европа Србија

Радионица ће бити одржана у Лисабон бару МТС дворане као део програма ИЕТМ Пленарног састанка који заједно организују ИЕТМ Мрежа и БИТЕФ фестивал у Београду, од 29. септембра до 2. октобра.

Регистрација учешћа је обавезна, и може се обавити преко сајта ИЕТМ

За првих 10 пријава обезбеђено је бесплатно учешће.

Након радионице, од 19ч у простору Уличне галерије, планирано је дружење уз коктел и музику - што је идеална прилика да пронађете партнере за свој пројекат!





Подели: